Aaron's Evo V

Discussion in 'Members Rides' started by Rygar, Jul 6, 2013.

  1. Rygar

    Rygar That's what she said.

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    439
    Clutch install didn't go bolt-on smooth. They had to put a custom rod in the slave cylinder in order to give the fork enough room to move with the larger Evo 8 parts. Result is a very stiff clutch (so I'm told). Still won't have it back for a few days.
     
  2. Rygar

    Rygar That's what she said.

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    439
    Got my car back today. Timing belt hasn't been done but the new clutch feels great. A little judder (pretty slight) at times but I assume that will die down as it breaks in...682 kms to go....
    Also got my sensor bung installed so can get my O2/boost controller connected soon. Rear brakes are giving an ear-piercing squeal, but have been for a while....it's on the list.
     
  3. Rygar

    Rygar That's what she said.

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    439
    And the next day!
    [​IMG]
     
  4. magnavahn

    magnavahn Vahn

    Joined:
    Jun 22, 2013
    Messages:
    362
    Location:
    Central Alberta
    Nooooo!
    What happened man? Hopefully not a hit and run.
     
  5. Rygar

    Rygar That's what she said.

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    439
    No not a hit and run. I got pit maneuvered by someone making an unsafe lane change the day after I got my car back from the shop. I had been out breaking the clutch in for hours. Les sigh.
    It is only cosmetic damage at least. Insurance repair...eventually.
     
  6. Rygar

    Rygar That's what she said.

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    439
    Evo has been making some weird noise at the back, really hoping my AYC isn't toast so I put my GoPro under the car for a while yesterday:





    If nothing else, an interesting perspective.